Maslu de obște la Mănăstirea Sfinții Voievozi din Slobozia

În ziua de Miercuri, 27 februarie 2019, Mănăstirea Sfinții Voievozi sin Slobozia s-a dovedit neîncăpătoare pentru credincioșii ce au luat parte, într-un număr impresionant, la slujba tainei Sfântului Maslu de obște ce a fost oficiată, de toți preoții din municipiul nostru și preacuvioși părinți din cadrul sfintei mănăstiri.

Sub protia și la invitația preacuviosului părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial și starețul Mănăstirii Sfinții Voievozi din Slobozia s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu cu preoții din Municipiul Slobozia, care fac parte din Cercul Pastoral Nr. 1 din Protopopiatul Slobozia.

Cercul pastoral a continuat cu prezentarea referatului întocmit de preacuviosul părinte profesor Maxim, care a vorbit despre viața și activitatea Patriarhului Nicodim Munteanu, amintind de cei 71 de ani de la trecerea la cele veșnice a vrednicului de pomenire patriarh.

La finalul slujbei preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial și starețul Mănăstirii Sfinții Voievozi din Slobozia, a mulțumit   Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu pentru acordarea arhiereștii binecuvântări ca preoții municipiului Slobozia să slujească în cea mai veche mănăstire din eparhia noastră, a mulțumit preoților și tuturor credincioșilor prezenți la această Sfântă Taină, a vorbit credincioșilor despre această perioadă a Sfântului și Marelui Post care urmează și care trebuie să ne apropie mai mult de Dumnezeu pentru a întâmpina bucuria Învierii Domnului cu sufletele curate.


Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...