Mănăstirea Slobozia. Slujba arhierească de Duminica Tomii

Anul acesta, în ziua de 15 aprilie 2018, Duminica a doua după Paști sau Duminica Tomii, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească în biserica Mănăstirii „Sfinţii Voievozi” din Slobozia.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la Sfânta Liturghie au participat Preacuviosul Părinte Arhimandrit Rafail Mîţ, vicar eparhial, preacucernicii părinţi consilieri Daniel Enaşcu, Florin Ionescu, Ioan Florin Simion, Nicușor Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea, preacuvioşii părinţi stareţi ai mănăstirilor din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, preoţi şi diaconi.

În cuvântul său, Preasfinţia Sa a vorbit despre încredințarea lui Toma, despre îndemnul Mântuitorului: „Nu fi necredincios, ci credincios” și fericirea pe care o afirmă Mântuitorul „Fericiți cei ce nu au văzut și au crezul !”.

Cu această ocazie Preasfinția Sa a mulțumit Înalpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, părintelui stareț Vichentie și obștii Mănăstirii Secu pentru odorul adus credincioșilor din Bărăgan.

Preacuviosul Părinte stareț Arhimandritul Rafail, vicar eparhial, a mulțumit Preasfinției Sale pentru dragostea arătată obștii monahale din Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia și credincioșilor care au venit la Sfânta Liturghie și tuturor credincioșilor care cu răbdare s-au închinat la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu.

Preasfinția Sa a binecuvântat pelerinii care se închinau la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu.

Credincioşii încă sunt aşteptaţi să se închine şi să se roage la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului, ce va rămâne la Mănăstirea Slobozia până luni, 16 aprilie 2018, apoi, după Sfânta Liturghie se va întoarce la Mănăstirea Secu, din județul Neamț.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...