Procesiune pe străzile Sloboziei. Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu este în Slobozia

Miercuri, 11 aprilie 2018, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, împreună cu toţi preoţii Eparhiei noastre şi peste 6.500 de credincioşi au întâmpinat la Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu din Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

După oficierea slujbei de Te Deum, toţi cei prezenţi au pornit într-o procesiune spre Mănăstirea „Sfinţii Voievozi”, important centru spiritual al zonei şi cel mai vechi monument de artă religioasă din Eparhia Sloboziei şi Călăraşilor. Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului a fost depusă într-un baldachin spre închinare tuturor credincioşilor, alături de moaştele care străjuiesc Mănăstirea din Slobozia.

Pelerinajul a fost desfăşurat cu ocazia hramului de primăvară al Mănăstirii din Slobozia, „Izvorul Tămăduirii”.

Vineri, Preasfinţia Sa va sluji Sfânta Liturghie arhierească, înconjurat de un sobor de părinţi consilieri ai Centrului Eparhial, preacucernici părinţi din municipiul Slobozia, preoţi şi diaconi.

Toţi credincioşii sunt aşteptaţi să se închine şi să se roage la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Secu, ce va rămâne la Mănăstirea Slobozia până luni, 16 aprilie 2018.

În toată această perioadă, ca bucuria duhovnicească să fie deplină, la Mănăstirea Slobozia se vor săvârși slujbe de Priveghere, Acatistul Maicii Domnului și Taina Sfântului Maslu.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...