Duminica a III-a din Postul Mare. Slujire în sobor la Mănăstirea Coslogeni

Duminică, 11 martie 2018, a treiaSăptămână din Postul Mare, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Vincențiu,preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a săvârşit SfântaLiturghie la Mănăstirea „Înălţarea Sfintei Cruci” din Coslogeni, județulCălărași.

Sub protia preacuviosului părinteArhimandrit Rafail, vicar eparhial, au slujit preacucernicii părinți consilieriși inspectori din cadrul Centrului Eparhial, preacucernicul părinte Protopop de Călăraşi,Ramon Eugen Ilie, preacuvioși părinți stareți şi diaconi.

În cuvântul Său preacuviosulpărinte a vorbit credincioşilor despre Sfânta Cruce, semnul iubiriidumnezeieşti, altarul de jertfă al Mântuitorului, precum şi despre urmarea luiHristos pe calea Crucii, în această perioadă a Sfântului și Marelui Post și atransmis binecuvântarea arhierească a Preasfințitului Părinte EpiscopVincențiu.

Preacuvioșia sa a împărtășit toțicredincioșii, copii, tineri, maturi și seniori, care au primit dezlegare de la duhovnic.

Colecta pentru Fondul CentralMisionar a continuat și la acest popas duhovnicesc, unde credincioșii prezențiau dăruit din puținul lor pentru lucrarea socială a Bisericii Ortodoxe.

După Sfânta Liturghie preacuviosulpărinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a binecuvântat toți credincioșiiprezenți.

Tot în această zi delegațiacondusă de preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a vizitatMănăstirea Libertatea, care se află în vecinătatea Mănăstirii Coslogeni, unde afelicitat pe monahia Sofronia, viețuitoare a mănăstirii, care a împlinit astăzi86 de ani.

Delegația a mers apoi înmunicipiul Călărași, unde au vizitat biserica parohială „Sfântul Nifon”.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...