Al doilea popas duhovnicesc din Postul Mare la Mănăstirea Slobozia

Duminică, 12 martie 2017, a doua Săptămână din Postul Mare, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia, vechea Catedrală a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Din soborul slujitorilor au făcut parte preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, preacucernicii părinți consilieri: Daniel Enaşcu, Florin Ionescu, Cristi Gavrilă, Cristian Ștefan Munteanu, Nicușor Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea, preacuvioși părinți ai mănăstirii şi diaconi.

Colecta pentru Fondul Central Misionar a continuat și la acest popas duhovnicesc, unde credincioșii prezenți au dăruit din puținul lor pentru lucrarea socială a Bisericii Ortodoxe suma de 751 de lei.

În cuvântul Său, Preasfinţia Sa a vorbit credincioşilor despre pericopa evanghelică a vindecării slăbănogului din Capernaum, despre Taina iertării păcatelor pe care Mântuitorul a lăsat-o în Biserica întemeiată de El și administrată de urmașii Sfinților Apostoli, episcopii și preoții Sfintei Biserici Ortodoxe.

Preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a mulțumit Preasfinției Sale pentru acest popas de rugăciune, pentru Liturghia Arhierească săvârșită în Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia, cea mai veche mănăstire din Slobozia.

Preasfinția Sa a binecuvântat obștea monahală și toți credincioșii prezenți.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...