Al doilea popas duhovnicesc din Postul Mare la Mănăstirea Slobozia

Duminică, 12 martie 2017, a douaSăptămână din Postul Mare, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşitSfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia, vechea Catedralăa Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Din soborul slujitorilor au făcutparte preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, preacucerniciipărinți consilieri: Daniel Enaşcu, Florin Ionescu, Cristi Gavrilă, CristianȘtefan Munteanu, Nicușor Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea, preacuvioșipărinți ai mănăstirii şi diaconi.

Colecta pentru Fondul CentralMisionar a continuat și la acest popas duhovnicesc, unde credincioșii prezențiau dăruit din puținul lor pentru lucrarea socială a Bisericii Ortodoxe suma de 751de lei.

În cuvântul Său, Preasfinţia Sa avorbit credincioşilor despre pericopa evanghelică a vindecării slăbănogului dinCapernaum, despre Taina iertării păcatelor pe care Mântuitorul a lăsat-o înBiserica întemeiată de El și administrată de urmașii Sfinților Apostoli,episcopii și preoții Sfintei Biserici Ortodoxe.

Preacuviosul părinte ArhimandritRafail, vicar eparhial, a mulțumit Preasfinției Sale pentru acest popas derugăciune, pentru Liturghia Arhierească săvârșită în Mănăstirea „SfințiiVoievozi” din Slobozia, cea mai veche mănăstire din Slobozia.

Preasfinția Sa a binecuvântatobștea monahală și toți credincioșii prezenți.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...