Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Vorona este în Slobozia

Miercuri, 4 mai2016, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, împreună cu toţi preoţiiEparhiei noastre şi sute de credincioşi au întâmpinat la Mănăstirea „SfințiiVoievozi”, Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Vorona.

În cuvântul deînvățătură, Preasfinția Sa a vorbit credincioșilor despre prezența binefăcătoarea acestei sfinte icoane în Eparhia noastră, despre belșugul de Dar și Har pecare îl primim prin rugăciunile Sfintei Născătoare de Dumnezeu. Am mulțumitÎnaltpreasfințitului Părinte Teofan pentru generozitatea frățească arătatăEparhiei noastre, binecuvântând aducerea acestei sfinte icoane de la MănăstireaVorona.

După oficiereaslujbei de Te Deum, săvârșită în biserica Mănăstirii „Sfinţii Voievozi”, icoanaFăcătoare de Minuni a Maicii Domnului a fost depusă într-un baldachin spreînchinare tuturor credincioşilor, alături de racla cu sfintele moaştele care ocrotescMănăstirea din Slobozia.

Vineri, PreasfinţiaSa va sluji Sfânta Liturghie arhierească, înconjurat de un sobor de părinţiconsilieri ai Centrului Eparhial, preacuvioşi părinţi stareţi, preoţi şidiaconi. Toţi credincioşii sunt aşteptaţi să se închine şi să se roage laIcoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului, ce va rămâne la MănăstireaSlobozia până luni, 9 mai2016.

Evenimentul afost transmis online pe Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei șiCălărașilor – www.sf-esc.ro și Agenția de Știri Lăcașuri Ortodoxe.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...