Revederea Promoției 2005 a absolvenților Seminarului Teologic Ortodox din Slobozia

Marți, 21 iulie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, s-a petrecut Revederea Promoției 2005 a elevilor Seminarului Teologic Liceal Ortodox Sfântul Ioan Gură de Aur – Slobozia.

După slujba Sfintei Liturghii săvârșită la biserica Mănăstirii Sfinții Voievozi Slobozia alături de părinții profesori Pr Iliescu Neagu, Pr Vădana Marian, Pr Manolache Victor, Pr Badea Gabriel și Pr Stanciu Dragoș, s-a oficiat slujba de Te Deum spre mulțumire lui Dumnezeu pentru această primă perioadă de 10 ani de la terminarea studiilor liceale. Aici s-au adus cuvinte de recunoștință părinților, soțiilor, doamnelor și domnilor profesori, precum și tuturor celor care au contribuit în orice fel la formarea vieții deosebite a absolvenților.

PC Pr. Andrei Gabriel Ghiaur, șeful promoției și organizatorul acestui eveniment deosebit a mulțumit Părintelui Diriginte Marian Vădana pentru toată priceperea, răbdarea și înțelepciunea cu care a condus promoția 2005 spre finalizarea gândului cu care fiecare elev intră la Seminar.

Prin grija Preasfinției Sale, strigarea catalogului clasei s-a desfășurat la Centrul Socio-Cultural Damaschin Episcopul din Slobozia. Aici, fiecare profesor și absolvent a împărtășit tuturor diversele evenimente din perioada liceală și postliceală care au contribuit la dezvoltarea profesională, spirituală, personală și familială.

În încheiere, Părintele Badea Gabriel, director și profesor de Teologie Dogmatică în vremea aceea, a mulțumit pentru toate momentele deosebite petrecute și ajutorul dat de promoția noastră la lucrările de anvergură de la Catedrala Episcopală Înălțarea Domnului din Slobozia.

Bunul Dumnezeu să ne ajute să ne întâlnim cu bine la Revederea 2025 !
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...