Slujbă de priveghere la Catedrala din Slobozia pentru cinstirea Sfinților de la Niculițel

Miercuri, 3 iunie 2015, începând cu ora 17:00, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, la Catedrala Episcopală s-a săvârșit slujba de priveghere pentru a marca prezența sfintelor moaşte ale sfinţilor mucenici Zoticos, Atalos, Camasie şi Filipos de la Niculițel în Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia.

Sub protia Preacuviosului Părinte Arhimandrit Rafail Mîț, Vicar Eparhial, au slujit preacuvioși părinți stareți de la mănăstirile din Eparhie, preacucernici părinți inspectori și consilieri din cadrul Centrului Eparhial, preoți și diaconi.

Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia a înfrumusețat dialogul liturgic.

Racla cu sfintele moaște ale sfinților mucenici de la Niculițel a fost purtată într-o procesiune în jurul Catedralei de către soborul de slujitori urmați fiind de credincioșii prezenți la slujbă.

Moaştele sfinţilor mucenici Zoticos, Atalos, Camasie şi Filipos au fost dăruite Catedralei Episcopale din Slobozia în anul 2004.

Mâine, 04 iunie 2015, începând cu ora 07:00, credincioșii sunt așteptați să fie împreună rugători cu soborul de slujitori la catedrala Episcopală din Slobozia, unde se va săvârșii Sfânta Liturghie.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...