Slujbă arhierească la Mănăstirea Slobozia

Duminică, 30 noiembrie 2014, Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi” din municipiul Slobozia.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la Sfânta Liturghie au slujit preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, preacucernicii părinți consilieri: Florin Daniel Enaşcu, Florin Ionescu și Nicușor Silviu Dascălu, preacuvioși părinți stareți, preacuvioși părinți, preoţi şi diaconi.

În cadrul Sfintei Liturghii, monahul Iuvenalie a fost hirotonit întru ierodiacon pe seama Mănăstirii „Sfinții Voievozi” din Slobozia.

În cuvântul de învăţătură Preasfinţia Sa a vorbind despre pilda tânărului dregător doritor de desăvârșire, despre îndemnul Mântuitorului de a renunța la cele lumești și a-I urma, despre faptul că bunurile materiale sunt daruri ale lui Dumnezeu pe care suntem chemați să le împărțim cu frații noștri și nu să fim robii lor.

La sfârșitul slujbei preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial și stareț al mănăstirii a adresat un cuvânt de mulțumire Întâistătătorului Eparhiei noastre pentru dragostea și grija pe care o poartă Mănăstirii „Sfinții Voievozi” din Slobozia.

Preasfinţia Sa a binecuvântat toţi credincioşii prezenți la Sfânta Liturghie.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...