Peste 10.000 de credincioşi veniţi la pelerinaj

Marţi, 6 noiembrie, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, a organizat procesiunea cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Floreşti, Episcopia Huşilor, cu ocazia hramului Mănăstirii din Slobozia, „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”.

Icoana a fost întâmpinată la Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia la ora 14:30 iar după oficierea slujbei de Te Deum de către Episcopul locului, toţi cei prezenţi au pornit în procesiune cu Icoana Făcătoare de Minuni spre Mănăstirea „Sfinţii Voievozi” leagănul de naştere al oraşului Slobozia, veche ctitorie domnească.

Icoana a fost depusă spre închinare, într-un baldachin special amenajat, alături de racla cu moaştele Sfinţilor ce ocrotesc Mănăstirea şi oraşul Slobozia şi va rămâne aici până luni, 12 noiembrie 2012, orele 10:00.

Numărul impresionant de credincioşi veniţi la închinare a constituit o ocazie bună spre împlinirea faptei de milostenie astfel că Protopopiatul Slobozia, împreună cu doamnele din comitetele filantropice ale parohiilor din Slobozia, a oferit apă plată, ceai cald şi cornuri pentru pelerinii ce au aşteptat chiar şi patru ore pentru a putea să se închine şi să se roage Maicii Domnului.

Manifestările religioase vor continua până luni 12 noiembrie prin săvârşirea de slujbe în cinstea Maicii Domnului şi a Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...